O nás

    Jana Mrštinová

    Jmenuji se Jana Mrštinová, realitám se věnuji od listopadu 2011, kdy jsem uzavřela spolupráci s realitní kanceláří NEXT REALITY GROUP a.s. a začala se v Náchodě a okolí aktivně věnovat práci realitního makléře a prezentovat zde značku této realitní společnosti. Za necelý rok od nástupu se nám podařilo otevřít pobočku, ve které jsem působila jako vedoucí týmu a dala dohromady stabilní tým makléřů a finančních poradců.

    Mezi svými úspěchy bych chtěla vyzdvihnout ocenění za produkci v roce 2013, kdy jsem se umístila na druhé příčce v celorepublikové soutěži Nejlepší regionální makléř roku 2013 a zároveň na třetím místě v celorepublikové soutěži v kategorii Makléř s nejvyšším počtem zrealizovaných obchodů, prosinec 2014 mi vynesl ocenění Makléř měsíce co do počtu uzavřených obchodů.

    Otevření vlastní realitní kanceláře cítím jako realizaci sebe sama a jako potřebu vybočit z nalajnovaného směru. Mým  cílem je ukázat klientům, že realitní obchod, pokud se dělá poctivě a dobře, lze zvládnout tak, aby spokojenost byla na všech zúčastněných stranách.  Cítím potřebu klientům ukázat správný směr, jakým lze docílit rychlého, právně zajištěného prodeje za co nejvyšší prodejní cenu.

    Nemovitosti prodávat umím, vyznám se na realitním trhu a pokud mi dáte příležitost, tak Vás ráda přesvědčím.

    Přijďte se k nám přesvědčit, že prodej a pronájem realit lze uskutečnit RYCHLE, POCTIVĚ a za ROZUMNOU CENU

    Pracuji jako privátní realitní makléřka, svým klientům poskytuji komplexní realitní a finanční služby, včetně právního servisu a advokátní úschovy, prostřednictvím smluvní advokátní kanceláře.

    Svoji profesi chápu jako poslání a požadavky klientů jako výzvu. Svoji práci dělám naplno. Svým klientům naslouchám a jednám s nimi jako se svými přáteli. Nikdy nestavím rychlý a vysoký zisk mé provize nad jejich zájmy dobře prodat, pronajmout či koupit. Odměnou je mi pak jejich důvěra a mnohdy i dlouholeté vztahy či dokonce přátelství. A těchto hodnot si ve svém podnikání cením nejvíce. Doporučení je pro mě nejlepší reklama!

    Během svého působení v realitách jsem si vyzkoušela práci řadové makléřky i manažerky týmu a dospěla jsem k názoru, že nejlepší cesta je samostatnost. V dnešním uspěchaném světě, plném megalomanských firem, stále více pociťuji touhu klientů vrátit se k osobnímu a individuálnímu přístupu, který většina z nás vždy ocení.

    Pracuji v souladu se Zákonem č. 101/2000 Sb. (a pozdějších dodatků) O ochraně osobních údajů a v souladu se Zákonem č. 253/2008 Sb. O některých opatřeních proti legalizaci výnosů z trestné činnosti a financování terorismu.

    Moje identifikační údaje: Jana Mrštinová, IČ: 62715381, DIČ: Jizbice 81, 547 01 Náchod. Číslo účtu: 2000744316/2010 Fio banka 

    Marcel Mrština

    Jsem certifikovaný realitní zprostředkovatel s osvědčením profesní kvalifikace (66-042-M) a s pojištěním profesní odpovědnosti ve smyslu zákona o realitním zprostředkování. Svým klientům, kromě maximálního pracovního nasazení, poskytuji komplexní realitní a finanční služby včetně právního servisu a advokátní úschovy. Orientuji se na realitním trhu a nabízím moderní prezentaci Vaší nemovitosti nejen na realitních portálech. Má práce je mým koníčkem a rád Vás přesvědčím, že prodej a pronájem nemovitostí lze uskutečnit poctivě a za rozumnou cenu.

    Studuji MBA Reality na VŠO v Praze se zaměřením na 6 nejdůležitějších témat týkajících se realitního oboru:
    - činnost realitního zprostředkovatele

    - realitní právo
    - stavby a budovy
    - marketing v oblasti realit
    - ceny a hodnoty realit
    - nové trendy v realitách

    Mým zájmem v tomto oboru je poskytování komplexních služeb klientům, individuální přístup a snaha najít, vyzdvihnout a ocenit potenciál každé nemovitosti.

    Moje identifikační údaje: Marcel Mrština, IČ: 04397878, DIČ: CZ9109013595, Jizbice 81, 547 01 Náchod. Číslo účtu: 325358780/0300 ČSOB